Maak het je eigen

Wilt u specifieke informatie omtrent opleidingsmodules? Stuur ons een mail op info@sosretail.nl

Download de brochure

Herkent u dit probleem?

Natuurlijk is er méér te halen uit uw organisatie, uw afdeling, uw filialen of uw verkooppunten! Soms ervaart u dat de interne processen niet optimaal verlopen of dat de communicatie niet het gewenste doel bereikt. U merkt dat omzetkansen onbenut blijven, omdat klanten hun wensen en verwachtingen niet beantwoord zien. En u zet vraagtekens bij uw medewerkers en hun competenties.

Simpele Oplossing tot Succes

Met een opleidingstraject dat effectief bijdraagt aan het succes van uw formule. Vanuit de visie dat kennis, houding en gedrag van uw medewerkers succesbepalende factoren zijn, brengt SOS Retail resultaatgerichte dynamiek in uw organisatie. De leerweg ‘Maak het je eigen’ medewerkers uit alle geledingen zich essentiële competenties en formulespecifieke kenmerken eigen maken.

Wat levert het u op?

SOS Retail maakt waar wat het belooft: uw formule verankeren in de gehele organisatie, waardoor de samenwerking tussen alle betrokkenen optimaal is en het resultaat op de winkelvloer voldoet aan uw verwachtingen.

Extra voordeel

De Wet Vermindering Afdracht (WVA) werkgevers de mogelijkheid een vermindering op de loonheffing toe te passen van (jaarlijks) maximaal € 2.706 per medewerker die aan het opleidingstraject deelneemt. Om voor deze afdrachtvermindering in aanmerking te komen dient de medewerker te beschikken over een havo-, vwo- of mbo-diploma. We informeren u graag over deze mogelijkheid om de opleidingskosten te reduceren.

Download de brochure

Contactgegevens

06-24 833 463 (Nancy van Kleef)
06-24 833 461 (Jacky Michels)
info@sosretail.nl

Postadres
Postbus 458, 2900 AL Capelle a/d IJssel

Bezoekadres, op afspraak
Galderseweg 3, 4855 AD Galder