Over ons

SOS Retail staat voor simpele oplossingen tot succes

SOS Retail is specialist in het bedenken, verbeteren en onderhouden van formules. In diverse management- en directiefuncties binnen de retail heeft SOS Retail haar commerciële, resultaatgerichte denk- en werkwijze ontwikkeld. De opgedane retailinzichten blijken vaak een eyeopener in andere branches of sectoren.


Jacky Michels
Bedrijfsmatig – Veel passie voor ons bedrijf, staan voor een open en eerlijk advies, praktisch ingesteld, aanbrengen van structuur met focus op direct behalen van het resultaat!

Privé – Bourgondisch ingesteld en reislustig. Daarentegen huiselijk bij de open haard zitten met familie en vrienden. Levensgenieter, humoristisch en daadkrachting.


Nancy van Kleef
Bedrijfsmatig – Strategisch, meedenken en innovatie. De passie voor het formule denken en doen resulteert altijd in creatieve en passende oplossingen en dus resultaat!

Privé – Genieten van het moment, bewust familiemens. Nieuwsgierig, autodidact, creatief en heel erg optimistisch en levenslustig.


Milou Kruijswijk
Bedrijfsmatig – Praktisch, gestructureerd, een no-nonsense mentaliteit, vooruitkijkend en passie voor de Retail. Praktische ondersteuning bieden aan de formulespecialisten door mijn frisse kijken op ontwikkelingen in de markt.

Privé – Positief ingesteld, sociaal, leergierig, doelgericht en een levensgenieter.

Simpelweg beter presteren door formule denken en –doen

Er is méér te halen uit uw organisatie, afdeling, filialen of uw verkooppunten. En u weet ook dat het beter kan… U constateert dat interne processen niet optimaal verlopen, de keten van productie of dienstverlening onvoldoende is gestroomlijnd en dat ook de samenwerking als team te wensen overlaat. Veel van de aanwezige kracht, kennis en kunde blijft onbenut. Dus wilt u een verbeterslag maken.

Een doorsnee aanpak levert een doorsnee resultaat op en onvoldoende onderscheidend vermogen. SOS Retail maakt daarom een compleet andere insteek: de formuleaanpak. SOS Retail biedt u uitdagende antwoorden en verfrissende oplossingen in het ontwikkelen, onderhouden en innoveren van uw formule.

Resultaatgerichte aanpak van SOS Retail

SOS Retail gaat met u terug naar de basis. Wat was ooit uw formule tot succes? Is uw formule nog actueel? Waar kunt u ambitieuze stappen vooruit zetten? De antwoorden die SOS Retail u aanreikt, bestaan niet uit wiskundige formules, boekenwijsheid van managementgoeroes of trucs uit de marketingdoos. SOS Retail biedt juist praktische en doeltreffende instrumenten, direct toepasbaar in de praktijk. De missie van SOS Retail is niet te introduceren wat ontbreekt, maar juist te verbeteren wat er wél is. Daarom zijn uw klanten het uitgangspunt en uw beleid de leidraad in het verbetertraject.

Waardebeleving door klanten en medewerkers

Het creëren van betrokkenheid onder uw medewerkers is een essentieel onderdeel van de SOS-aanpak. Medewerkers krijgen handvatten aangereikt waarmee zij de visie van de organisatie en de formule actief kunnen uitdragen. Uw klant is dan in staat de formule te beleven, te ervaren en er gehecht aan te raken.

Het resultaat van deze gelijktijdige bottom-up én top-down benadering? Een optimaal werkende en klantgerichte aanpak!

Samenwerkingspartners

SOS Retail is betrokken bij het bedenken, verbeteren en onderhouden van formules. De trajecten die wij bij onze klanten verzorgen, doen wij regelmatig in samenwerking met netwerkpartners. Met de onderstaande netwerkpartners werkt SOS Retail intensief samen:
Cycloop
YipYip
Fanchise
HQ Retailsupport
Heineken Experience
Sightways
First Formula
Uwjurist
Plusprint
Mpauwer
EPBS
Retail Actueel
Van Eck & Ligt trainingen B.V.
Median Marketing
Haagse Hoge School

Onze klanten

Intratuin
Trendhopper
The Phone House
Primafoon / Tell Me
KPN
Vroom & Dreesmann
Villa Happ
Descamp
Oda lingerie
Aqua Nova
Grolsch
Heineken Experience
Wave International
FUSION (Cosmo, Hairmaxx, Team kapsalon)
Gemeenten
DmCards
Basic & trend
XS4ALL
Petit Paris
Ministerie
Mitex
Euretco
Carl Denig
MKB Administrateurs
Partners in Optiek
Albers mode
PUUR een stijl van leven
Excellent Loopbaanadvies
BSD Logistics
First Formula
Zeggelaar
NUVO academie
Vos interieur
De uitdaging
Goal trainingen
Banencentrum Nederland
MC Flek
Ninke
Mees
UWV werkbedrijf
J&J Parfumerie
Cycloop
Smikhouse
YMCA Zuid-west
Magma Gedenktekens
Plentyparts

Naar de klantenpagina